יוצרים גומה ושמים את השמרים והסוכר וכוס מים פושרים מחכים 10 דקות.
3
לשים עם וו לישה ומוסיפים את יתרת המים השמן ולבסוף את המלח לשים 10 דקות.
4
מכסים עם ניילון נצמד ועל זה מגבת ומתפיחים (בקיץ 30 דקות ובחורף שעה).
5
בנתיים קולים את גרעיני החמנייה מקררים ומוסיפים לבצק מחלקים ל25 כדורים יוצרים לחמניות מניחים על נייר אפייה בתוך תבנית מורחים ביצה טרופה מתפיחים עוד 30 דקות.
6
לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמקבל צבע זהוב/ או עד דמוכן.
1
מנפים לקערת המיקסר את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים.
2
יוצרים גומה ושמים את השמרים והסוכר וכוס מים פושרים מחכים 10 דקות.
3
לשים עם וו לישה ומוסיפים את יתרת המים השמן ולבסוף את המלח לשים 10 דקות.
4
מכסים עם ניילון נצמד ועל זה מגבת ומתפיחים (בקיץ 30 דקות ובחורף שעה).
5
בנתיים קולים את גרעיני החמנייה מקררים ומוסיפים לבצק מחלקים ל25 כדורים יוצרים לחמניות מניחים על נייר אפייה בתוך תבנית מורחים ביצה טרופה מתפיחים עוד 30 דקות.
6
לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמקבל צבע זהוב/ או עד דמוכן.