לןגן

לחמניות עם גרעיני חמנייה ושקדים מולבנים קצוצים

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 21/04/2017 | 18:01
לחמניות עם גרעיני חמנייה ושקדים מולבנים קצוצים

תקציר המתכון: לחמניות קלות להכנה אווריריות וטעימות מאוד

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנפים לקערת המיקסר את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים

  2. יוצרים גומה ושמים את השמרים והסוכר וכוס מים פושרים מחכים 10 דקות

  3. לשים עם וו לישה ומוסיפים את יתרת המים השמן ולבסוף את המלח לשים 10 דקות

  4. מכסים עם ניילון נצמד ועל זה מגבת ומתפיחים (בקיץ 30 דקות ובחורף שעה)

  5. בנתיים קולים את גרעיני החמנייה מקררים ומוסיפים לבצק מחלקים ל25 כדורים יוצרים לחמניות מניחים על נייר אפייה בתוך תבנית מורחים ביצה טרופה מתפיחים עוד 30 דקות

  6. לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמקבל צבע זהוב/ או עד דמוכן