הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון פרטי ... להגשה עם חמאה , עם שמנת ,גבינות קשות ... יאמי
מערבבים את כל חומרי הבצק במקסר .
לבצק נוח לעבודה .
משלבים פנימה את הטעמים שבחרנו .
כמו בצל מטוגן / זיתים וכו .
מתפיחים את הבצק כשעה מכוסה בניילון .
יוצרים צורת בייגלה , עיגולים וחור באמצע .
מניחים להתפחה נוספת על נייר אפיה .
אפשר להכין נייר אפיה אישי לכל בייגלה .
מחממים תנור אפיה ל180 מעלות .
מרתיחים סיר עם מים עם כף מלח .
מבשלים לדקה אחת את הבייגלה במים הרותחים .
אפשר להניח את הנייר האפיה עם הביגלה ישירות בסיר [.
ומשחררים את הנייר הופכים ומוציאים .
מנחים את כל הבייגלה המבושלים קלות , בתבנית אפיה עם נייר אפיה .
מורחים ביצה ואופים כרבע שעה .
הופכים את הבייגלה ומורחים שוב ביצה ותוספות מעל .
כ- סומסום , בצל מטוגן , מלח גס . זעתר וכל מה שאוהבים .
אופים שוב למספר דקות .
בתאבון ...
בהצלחה .