לןגן

ביגלה עם בצל ותבלינים

מאת: יעל , פורסם: 26/03/2017 | 22:46
ביגלה עם בצל ותבלינים

תקציר המתכון: מתכון פרטי ... להגשה עם חמאה , עם שמנת ,גבינות קשות ... יאמי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופציות לטעמכם

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק במקסר

  2. לבצק נוח לעבודה

  3. משלבים פנימה את הטעמים שבחרנו

  4. כמו בצל מטוגן / זיתים וכו

  5. מתפיחים את הבצק כשעה מכוסה בניילון

  6. יוצרים צורת בייגלה , עיגולים וחור באמצע

  7. מניחים להתפחה נוספת על נייר אפיה

  8. אפשר להכין נייר אפיה אישי לכל בייגלה

  9. מחממים תנור אפיה ל180 מעלות

  10. מרתיחים סיר עם מים עם כף מלח

  11. מבשלים לדקה אחת את הבייגלה במים הרותחים

  12. אפשר להניח את הנייר האפיה עם הביגלה ישירות בסיר [

  13. ומשחררים את הנייר הופכים ומוציאים

  14. מנחים את כל הבייגלה המבושלים קלות , בתבנית אפיה עם נייר אפיה

  15. מורחים ביצה ואופים כרבע שעה

  16. הופכים את הבייגלה ומורחים שוב ביצה ותוספות מעל

  17. כ- סומסום , בצל מטוגן , מלח גס . זעתר וכל מה שאוהבים

  18. אופים שוב למספר דקות

  19. בתאבון ..

  20. בהצלחה