ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
4 בצלים קצוצים ומטוגנים עד להזהבה.
אופן ההכנה
-
1
ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה כ- 6 דקות..
-
2
להעביר לקערה להתפחה ראשונה של 40 דקות..
-
3
ללוש שוב את הבצק ולהכניס פנימה את הבצל המטוגן ..
-
4
לשים להתפחה נוספת של 20 דקות..
-
5
מורידים אויר וחותכים את הבצק ל 5 חתיכות ומעצבים לאיזו צורה שרוצים..
-
6
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולתת לזה לתפוח עוד רבע שעה עשרים דקות,לכסות .
-
7
יש להניח תבנית נירוסטה או חד פעמי עם מים בתחתית התנור..
-
8
להכניס לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות ולאפות עד להזהבה יפה..
-
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה כ- 6 דקות..
2
להעביר לקערה להתפחה ראשונה של 40 דקות..
3
ללוש שוב את הבצק ולהכניס פנימה את הבצל המטוגן ..
4
לשים להתפחה נוספת של 20 דקות..
5
מורידים אויר וחותכים את הבצק ל 5 חתיכות ומעצבים לאיזו צורה שרוצים..
6
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולתת לזה לתפוח עוד רבע שעה עשרים דקות,לכסות .
7
יש להניח תבנית נירוסטה או חד פעמי עם מים בתחתית התנור..
8
להכניס לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות ולאפות עד להזהבה יפה..
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים