הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמי שאוהבת איכות של לחם זה המתכון הטעים והמנצח
מערבבים קמח עם שמרים וסוכר .
מוסיפים לאט לאט מים שמן עגבניות אורגנו מלח מוסיפים בסוף שהבצק עם כל המרכיבים להגיע לבצק רך ודביק .
מתפיחים שעה וחצי מורידים אויר ועוד חצי שעה .
מכינים צורה של לחם שמים בתבנית לעוד חצי שעה .
מחממים תנור 200 מעלות אופים רבע שעה ראשונה 200 מעלות ועוד 20 דקות לערך 180 מעלות .
אני ממליצה לשים תבנית עם מים בתנור .
בהצלחה .