אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

1,193
צפיות

לחם עגבניות ואורגנו

המתכון של
לחם עגבניות ואורגנו

מי שאוהבת איכות של לחם זה המתכון הטעים והמנצח

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 850 גרם קמח שטיבל מספר 3
  • 200 גרם קמח רגיל
  • 2 כפות שמרים
  • 350גרם עגבניות מיובשות
  • אורגנו
  • כף סוכר
  • כף מלח שטוחה
  • חצי כוס שמן
  • מים בערך 500 מ״ל מוסיפים מים לאט לאט תוך כדי לישה
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים קמח עם שמרים וסוכר .


  • 2

    מוסיפים לאט לאט מים שמן עגבניות אורגנו מלח מוסיפים בסוף שהבצק עם כל המרכיבים להגיע לבצק רך ודביק .


  • 3

    מתפיחים שעה וחצי מורידים אויר ועוד חצי שעה .


  • 4

    מכינים צורה של לחם שמים בתבנית לעוד חצי שעה .


  • 5

    מחממים תנור 200 מעלות אופים רבע שעה ראשונה 200 מעלות ועוד 20 דקות לערך 180 מעלות .


  • 6

    אני ממליצה לשים תבנית עם מים בתנור .


  • 7

    בהצלחה .


1

מערבבים קמח עם שמרים וסוכר .


2

מוסיפים לאט לאט מים שמן עגבניות אורגנו מלח מוסיפים בסוף שהבצק עם כל המרכיבים להגיע לבצק רך ודביק .


3

מתפיחים שעה וחצי מורידים אויר ועוד חצי שעה .


4

מכינים צורה של לחם שמים בתבנית לעוד חצי שעה .


5

מחממים תנור 200 מעלות אופים רבע שעה ראשונה 200 מעלות ועוד 20 דקות לערך 180 מעלות .


6

אני ממליצה לשים תבנית עם מים בתנור .


7

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים