בסיר שמן, מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה, מוסיפים את האורז ובוחשים 5 שניות, מוסיפים את המים ואבקת המרק ומערבבים, מוסיפים את הירקות, מתבלים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום למינימום, מכסים טוב ומבשלים 20 דקות (לא לפתוח) . נותנים לאורז "לנוח" 5 דקות ואז מקפיצים עם מזלג כך האורז יוצא מאוורר ולא דביק.
באותה שיטה אפשר להוסיף כל ירק שרוצים (כרובית,פלפל אדום,קישוא וכדומה)..
1
בסיר שמן, מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה, מוסיפים את האורז ובוחשים 5 שניות, מוסיפים את המים ואבקת המרק ומערבבים, מוסיפים את הירקות, מתבלים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום למינימום, מכסים טוב ומבשלים 20 דקות (לא לפתוח) . נותנים לאורז "לנוח" 5 דקות ואז מקפיצים עם מזלג כך האורז יוצא מאוורר ולא דביק.
באותה שיטה אפשר להוסיף כל ירק שרוצים (כרובית,פלפל אדום,קישוא וכדומה)..