לןגן

אורז עם גזר וסלרי

מאת: Sari Noy, פורסם: 22/05/2016 | 14:45
אורז עם גזר וסלרי

תקציר המתכון: אני אוהבת לגוון את האורז שלי בהוספת ירקות למיניהם.

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שמן, מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה, מוסיפים את האורז ובוחשים 5 שניות, מוסיפים את המים ואבקת המרק ומערבבים, מוסיפים את הירקות, מתבלים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום למינימום, מכסים טוב ומבשלים 20 דקות (לא לפתוח) . נותנים לאורז "לנוח" 5 דקות ואז מקפיצים עם מזלג כך האורז יוצא מאוורר ולא דביק. באותה שיטה אפשר להוסיף כל ירק שרוצים (כרובית,פלפל אדום,קישוא וכדומה).