8-9 פטריות שמפיניון טריות חצויות לפרוסות(אפשר גם מקופסא)
חופן נדיב של עלי בצל ירוק קצוצים גס
4 כוסות מים רותחים + 1 כף גדושה אב' מרק עוף/פטריות
לפי הטעם פלפל שחור ומלח
אופן ההכנה
1
בסיר רחב לטגן את הפטריות בשמן כ- 20 שניות תוך ערבוב, להוסיף את האורז ולערבב 2-3 דקות. להוסיף את המים+ התבלינים ובסוף את עלי הבצל הירוק ולערבב, להביא לרתיחה להוריד את הטמפרטורה למינימום ולבשל כ-20 דקות בסיר מכוסה היטב..
2
לא לפתוח את המכסה, להמתין כ-10 דקות ואז להקפיץ את האורז עם מזלג..
1
בסיר רחב לטגן את הפטריות בשמן כ- 20 שניות תוך ערבוב, להוסיף את האורז ולערבב 2-3 דקות. להוסיף את המים+ התבלינים ובסוף את עלי הבצל הירוק ולערבב, להביא לרתיחה להוריד את הטמפרטורה למינימום ולבשל כ-20 דקות בסיר מכוסה היטב..
2
לא לפתוח את המכסה, להמתין כ-10 דקות ואז להקפיץ את האורז עם מזלג..