לןגן

אורז עם פטריות ובצל ירוק

מאת: Sari Noy, פורסם: 19/05/2016 | 22:28
אורז עם פטריות ובצל ירוק

תקציר המתכון: אורז עשיר וטעים

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לטגן את הפטריות בשמן כ- 20 שניות תוך ערבוב, להוסיף את האורז ולערבב 2-3 דקות. להוסיף את המים+ התבלינים ובסוף את עלי הבצל הירוק ולערבב, להביא לרתיחה להוריד את הטמפרטורה למינימום ולבשל כ-20 דקות בסיר מכוסה היטב.

  2. לא לפתוח את המכסה, להמתין כ-10 דקות ואז להקפיץ את האורז עם מזלג.