אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני אורז

11,069
צפיות

מז'לוף

המתכון של
מז'לוף

המז'לוף של רחל (מסברי מרנן) מנה חלומית לשבת

  • קטגוריהאורז
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1/2 1 כוסות אורז בסמטי הודי, מושרה במים כשעתיים, שטוף ומסונן
  • 5 כפות שמן
  • 1/4 כפית ציפורן טחון
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית כוסברה טחונה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כף מלח
  • 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
  • 500 גרם רצועות חזה עוף מוקפצות קלות בשמן זית ושום
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1 כוס שמיר קצוץ
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 1/4 כוס עלי נענע קצוצים
  • 3 כפות מים
אופן ההכנה
  • 0

    מבשלים את האורז במים כ-7 דקות ומסננים. 2.).


  • 1

    מחממים שמן בסיר, מוסיפים את התבלינים ומסדרים בתחתית פרוסות תפוחי אדמה. 3).


  • 2

    מטגנים מספר דקות ומפזרים מעל את האורז המסונן, רצועות העוף, כל עשבי התיבול, השום והמים, ומערבבים קלות. מכסים במכסה עטוף במגבת וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כ-30 דקות. מכבים ומצננים..


0

מבשלים את האורז במים כ-7 דקות ומסננים. 2.).


1

מחממים שמן בסיר, מוסיפים את התבלינים ומסדרים בתחתית פרוסות תפוחי אדמה. 3).


2

מטגנים מספר דקות ומפזרים מעל את האורז המסונן, רצועות העוף, כל עשבי התיבול, השום והמים, ומערבבים קלות. מכסים במכסה עטוף במגבת וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כ-30 דקות. מכבים ומצננים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים