לןגן

מז'לוף

מאת: אוראל ריצ'לנד, פורסם: 11/02/2021 | 22:43
מז'לוף

תקציר המתכון: המז'לוף של רחל (מסברי מרנן) מנה חלומית לשבת

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז במים כ-7 דקות ומסננים. 2.)

  2. מחממים שמן בסיר, מוסיפים את התבלינים ומסדרים בתחתית פרוסות תפוחי אדמה. 3)

  3. מטגנים מספר דקות ומפזרים מעל את האורז המסונן, רצועות העוף, כל עשבי התיבול, השום והמים, ומערבבים קלות. מכסים במכסה עטוף במגבת וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כ-30 דקות. מכבים ומצננים.