להשרות את העדשים במים חמים שעה לבשל 20 דקות ולסנן לחמם שמן ולטגן את הבצל והשום לצבע זהוב להוסיף את העדשים לטגן 3 דקות ולהוסיף את האורז לערבב לתבל מלח פלפל כורכום.
2
פפריקה כמון מרק עוף לערבב ולהוסיף 3 כוסות מים רתוחים להנמיך ללהבה בינונית ולבשל 20 דקות.
1
להשרות את העדשים במים חמים שעה לבשל 20 דקות ולסנן לחמם שמן ולטגן את הבצל והשום לצבע זהוב להוסיף את העדשים לטגן 3 דקות ולהוסיף את האורז לערבב לתבל מלח פלפל כורכום.
2
פפריקה כמון מרק עוף לערבב ולהוסיף 3 כוסות מים רתוחים להנמיך ללהבה בינונית ולבשל 20 דקות.