אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני אורז

602
צפיות

.אורז בתיבול ניחוח צלי(טבלית)

המתכון של
.אורז בתיבול ניחוח צלי(טבלית)

יאמי

  • קטגוריהאורז
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • הכנת האורז..
  • בסיר שמים..
  • 2 כוסות מים
  • 2 כפות שמן
  • חצי כפית מלח
  • כשהמים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    שמים טבלית בניחוח צלי(קנור).


  • 2

    מערבבים עד שזה נמס במים.


  • 3

    מוסיפים כוס אורז שטוף ומסונן.


  • 4

    מנמיכים את הגז.


  • 5

    מכסים את הסיר.


  • 6

    מבשלים....


  • 7

    כ10 דקות.


  • 8

    טועמים את האורז.


  • 9

    לראות אם התבשל מספיק.


  • 10

    ואם צריך מוסיפים.


  • 11

    רבע כוס מים רותחים.


  • 12

    ומבשלים 5 דקות נוספות.


  • 13

    כשהאורז מוכן.


  • 14

    לכבות את הגז.


  • 15

    להשאיר 10 דקות.


  • 16

    ולערבב עם מזלג להפרדה.


1

שמים טבלית בניחוח צלי(קנור).


2

מערבבים עד שזה נמס במים.


3

מוסיפים כוס אורז שטוף ומסונן.


4

מנמיכים את הגז.


5

מכסים את הסיר.


6

מבשלים....


7

כ10 דקות.


8

טועמים את האורז.


9

לראות אם התבשל מספיק.


10

ואם צריך מוסיפים.


11

רבע כוס מים רותחים.


12

ומבשלים 5 דקות נוספות.


13

כשהאורז מוכן.


14

לכבות את הגז.


15

להשאיר 10 דקות.


16

ולערבב עם מזלג להפרדה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים