לןגן

.אורז בתיבול ניחוח צלי(טבלית)

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 30/09/2020 | 15:11
.אורז בתיבול ניחוח צלי(טבלית)

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים טבלית בניחוח צלי(קנור)

  2. מערבבים עד שזה נמס במים

  3. מוסיפים כוס אורז שטוף ומסונן

  4. מנמיכים את הגז

  5. מכסים את הסיר

  6. מבשלים...

  7. כ10 דקות

  8. טועמים את האורז

  9. לראות אם התבשל מספיק

  10. ואם צריך מוסיפים

  11. רבע כוס מים רותחים

  12. ומבשלים 5 דקות נוספות

  13. כשהאורז מוכן

  14. לכבות את הגז

  15. להשאיר 10 דקות

  16. ולערבב עם מזלג להפרדה