ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מתבלים ב...
-
2
חצי כף שטוחה מלח.
-
3
כף שטוחה.
-
4
אבקת מרק עוף.
-
5
קורט פלפל שחור.
-
6
ומוסיפים 4 כוסות.
-
7
מים רותחים.
-
8
מכסים ומבשלים.
-
9
כ10 דקות.
-
10
מוסיפים את השמיר.
-
11
וחצי כוס מים רותחים.
-
12
מערבבים וממשיכים.
-
13
בבשול 10 דקות נוספות.
-
14
מכבים את הגז.
-
15
משאירים את הסיר מכוסה.
-
16
כ10 דקות.
-
17
מערבבים.
-
18
את האורז במזלג.
-
19
להפרדה.
1
מתבלים ב...
2
חצי כף שטוחה מלח.
3
כף שטוחה.
4
אבקת מרק עוף.
5
קורט פלפל שחור.
6
ומוסיפים 4 כוסות.
7
מים רותחים.
8
מכסים ומבשלים.
9
כ10 דקות.
10
מוסיפים את השמיר.
11
וחצי כוס מים רותחים.
12
מערבבים וממשיכים.
13
בבשול 10 דקות נוספות.
14
מכבים את הגז.
15
משאירים את הסיר מכוסה.
16
כ10 דקות.
17
מערבבים.
18
את האורז במזלג.
19
להפרדה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים