ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון למקלובה❤סוניה סאני בן הרוש❤
-
מצרכים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
כמובן שאפשר להוסיף ירקות שאוהבים, הפעם הכנתי את זה ככה😘
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את שוקי העוף וממשיכים לטגן עוד 2 דקות, הופכים מידיי פעם את השוקיים..
-
3
מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים..
-
4
מתבלים במלח פלפל שחור וסילאן ומערבבים..
-
5
מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה..
-
6
שימו לב שהמים צריכים להיות מעל האורז כ 2 ס"מ אז במידה וחסר תוסיפו..
-
7
מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום כל הנוזלים..
-
8
נותנים לזה להתקרר קצת והופכים על צלחת הגשה..
-
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את שוקי העוף וממשיכים לטגן עוד 2 דקות, הופכים מידיי פעם את השוקיים..
3
מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים..
4
מתבלים במלח פלפל שחור וסילאן ומערבבים..
5
מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה..
6
שימו לב שהמים צריכים להיות מעל האורז כ 2 ס"מ אז במידה וחסר תוסיפו..
7
מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום כל הנוזלים..
8
נותנים לזה להתקרר קצת והופכים על צלחת הגשה..
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים