לןגן

מתכון למקלובה

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 25/06/2017 | 10:49
מתכון למקלובה

תקציר המתכון: מקלובה מעלפתתת, קלה להכנה וטעימה😍😍😍

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את שוקי העוף וממשיכים לטגן עוד 2 דקות, הופכים מידיי פעם את השוקיים.

  3. מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים.

  4. מתבלים במלח פלפל שחור וסילאן ומערבבים.

  5. מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

  6. שימו לב שהמים צריכים להיות מעל האורז כ 2 ס"מ אז במידה וחסר תוסיפו.

  7. מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום כל הנוזלים.

  8. נותנים לזה להתקרר קצת והופכים על צלחת הגשה.

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤