לחמם מעט שמן במחבת וטכן את הפיטריות לקבלת צבע זהוב להוסיף את השום אחרי כמה שניות להוסיף עגבניות שרי חצויות ולטגן עוד דקה להוסיף את השעועית ולטגן דקה לתבל במלח פילפל גרוס ורוטב טריאקי .
3
לפזר מעט שומשום קלוי לערבב .
4
ולהגיש .
1
לשטוף היטב את השעועית עד שהיא מפשירה ולסנן היטב .
2
לחמם מעט שמן במחבת וטכן את הפיטריות לקבלת צבע זהוב להוסיף את השום אחרי כמה שניות להוסיף עגבניות שרי חצויות ולטגן עוד דקה להוסיף את השעועית ולטגן דקה לתבל במלח פילפל גרוס ורוטב טריאקי .