הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון ותיק משודרג לבריא. ללא מרגרינה, ללא מיקסר, ללא רידוד, ללא קירור, קל מהיר וטעים
מערבבים בקערה את החומרים היבשים, להוסיף את הרטובים ולערבב בכף או ביד עד שהכול נתפס..
לשטח בתבנית עגולה 26 או מלבנית כ2/3 מהבצק על נייר אפייה אין צורך לשמן.
למרוח את המלית ולפורר מעל באצבעות את שאר הבצק, להדק מעט, אפשר לפזר אגוזים, קינמון.
לאפות 180 מעלות כ-45 דקות עד להזהבה.
טיפ: אפשר לטחון שיבולת שועל עבה במעבד מזון ולהשתמש.
בהצלחה.