לןגן

עוגת ריבה ופירורים בגירסא בריאה

מאת: מיכל ברנר, פורסם: 25/11/2020 | 14:56
עוגת ריבה ופירורים בגירסא בריאה

תקציר המתכון: מתכון ותיק משודרג לבריא. ללא מרגרינה, ללא מיקסר, ללא רידוד, ללא קירור, קל מהיר וטעים

קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את החומרים היבשים, להוסיף את הרטובים ולערבב בכף או ביד עד שהכול נתפס.

  2. לשטח בתבנית עגולה 26 או מלבנית כ2/3 מהבצק על נייר אפייה אין צורך לשמן

  3. למרוח את המלית ולפורר מעל באצבעות את שאר הבצק, להדק מעט, אפשר לפזר אגוזים, קינמון

  4. לאפות 180 מעלות כ-45 דקות עד להזהבה

  5. טיפ: אפשר לטחון שיבולת שועל עבה במעבד מזון ולהשתמש

  6. בהצלחה