תקציר המתכון: מתכון ותיק משודרג לבריא. ללא מרגרינה, ללא מיקסר, ללא רידוד, ללא קירור, קל מהיר וטעים
קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מערבבים בקערה את החומרים היבשים, להוסיף את הרטובים ולערבב בכף או ביד עד שהכול נתפס.
לשטח בתבנית עגולה 26 או מלבנית כ2/3 מהבצק על נייר אפייה אין צורך לשמן
למרוח את המלית ולפורר מעל באצבעות את שאר הבצק, להדק מעט, אפשר לפזר אגוזים, קינמון
לאפות 180 מעלות כ-45 דקות עד להזהבה
טיפ: אפשר לטחון שיבולת שועל עבה במעבד מזון ולהשתמש
בהצלחה