אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכונים של קוואקר

1,212
צפיות

חטיפי גרנולה בריאים ומשביעים

המתכון של
חטיפי גרנולה בריאים ומשביעים

יותר טעים ויותר בריא מהחנות! לעטוף עם צלופן ולפנק את האוצרות לגן\בה"ס

  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • כוס (110 ג') שיבולת שועל עבה
  • רבע כוס (32 ג') קמח כוסמין\ מלא
  • שליש כוס (40 ג') אגוזי מלך טחונים
  • ביצה גדולה (עדיף אורגנית או חצי בננה מעוכה)
  • 4 כפות סירופ מייפל טבעי (או 3 כפות מלאות דבש)
  • שליש כוס (66 ג') שמן קנולה או שמן קוקוס מומס
  • כף חמאת בוטנים או ממרח שקדים או טחינה גולמית
  • 1-2 כפות חמוציות או צימוקים (לא חובה)
  • לזילוף מעל: 50 גרם שוקולד מריר (כמה שיותר אחוזי קקאו) + חצי כפית שמן
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה..


  • 2

    מערבבים את החומרים בקערה (מלבד השוקולד) עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה..


  • 3

    יוצקים 2 כפות מהתערובת לתבנית ובעזרת הידיים יוצרים מלבן בגודל 3X8 ס"מ. .


  • 4

    אופים במשך 18-20 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומניחים לחטיפים להתקרר..


  • 5

    מניחים בקערית את קוביות השוקולד המריר עם חצי כפית שמן וממיסים במיקרוגל (עדיף בסיר) במשך 15-20 שניות. מערבבים לתערובת אחידה. ממלאים בשקית זילוף או שקית אוכל גזורה מעט בקצה ומזלפים פסים מעל כל חטיף (השוקולד מתקשה לאחר קירור)..


  • 6

    מומלץ לשמור בקופסה אטומה במקפיא..


  • 7

    בתאבון!!.


1

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה..


2

מערבבים את החומרים בקערה (מלבד השוקולד) עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה..


3

יוצקים 2 כפות מהתערובת לתבנית ובעזרת הידיים יוצרים מלבן בגודל 3X8 ס"מ. .


4

אופים במשך 18-20 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומניחים לחטיפים להתקרר..


5

מניחים בקערית את קוביות השוקולד המריר עם חצי כפית שמן וממיסים במיקרוגל (עדיף בסיר) במשך 15-20 שניות. מערבבים לתערובת אחידה. ממלאים בשקית זילוף או שקית אוכל גזורה מעט בקצה ומזלפים פסים מעל כל חטיף (השוקולד מתקשה לאחר קירור)..


6

מומלץ לשמור בקופסה אטומה במקפיא..


7

בתאבון!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים