ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה60 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: דגים
- זמן הכנה: 60 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בסיר רחב לפזר את הפטרוזיליה מעליהם להניח את פרוסות הדג, לפזר על הדג כוסברה, בין פרוסות הדג לפזר את שיני השום, הפלפלים החריפים ופרוסות הלימון. לערבב בכוס שמן+ פפריקה+ מים+ מלח לשפוך על פרוסות הדג.
לבשל על אש בינונית במשך כשעה, אם חסר מים להוסיף מעט..
1
בסיר רחב לפזר את הפטרוזיליה מעליהם להניח את פרוסות הדג, לפזר על הדג כוסברה, בין פרוסות הדג לפזר את שיני השום, הפלפלים החריפים ופרוסות הלימון. לערבב בכוס שמן+ פפריקה+ מים+ מלח לשפוך על פרוסות הדג.
לבשל על אש בינונית במשך כשעה, אם חסר מים להוסיף מעט..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים