הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמזה טעים...אתם לא מבינים...זה מתכון של השכן שלי שווה לנסות...
שוטפים את הפילה, מניחים בתבנית אפייה (אלומיניום חד פעמית או תבנית של התנור מרופדת בנייר אפייה)..
בתוך קערה קטנה שמים חרדל, סילאן, שמן זית, אגוזים ותבלינים. מערבבים הכל יחד היטב. מורחים את הדג ברוטב שקבלנו..
קוצצים פטרוזיליה ומפזרים מעל הדג..
אופים בחום בינוני, 180 מעלות, למשך כ-20 דקות. מוציאים ומגישים..