לןגן

דגים חריפים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 22/11/2015 | 21:24
דגים חריפים

תקציר המתכון: דג בורי ברוטב חריף

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לדגים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לפזר את הפטרוזיליה מעליהם להניח את פרוסות הדג, לפזר על הדג כוסברה, בין פרוסות הדג לפזר את שיני השום, הפלפלים החריפים ופרוסות הלימון. לערבב בכוס שמן+ פפריקה+ מים+ מלח לשפוך על פרוסות הדג. לבשל על אש בינונית במשך כשעה, אם חסר מים להוסיף מעט.