לןגן

פילה אמנון בציפוי אגוזים חרדל וסילאן

מאת: לילך טייב, פורסם: 14/11/2015 | 23:20
פילה אמנון בציפוי אגוזים חרדל וסילאן

תקציר המתכון: מזה טעים...אתם לא מבינים...זה מתכון של השכן שלי שווה לנסות...

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הפילה, מניחים בתבנית אפייה (אלומיניום חד פעמית או תבנית של התנור מרופדת בנייר אפייה).

  2. בתוך קערה קטנה שמים חרדל, סילאן, שמן זית, אגוזים ותבלינים. מערבבים הכל יחד היטב. מורחים את הדג ברוטב שקבלנו.

  3. קוצצים פטרוזיליה ומפזרים מעל הדג.

  4. אופים בחום בינוני, 180 מעלות, למשך כ-20 דקות. מוציאים ומגישים.