4 חתיכות טונה קפואה של דלי דג..
2 גמבה אדומה
4 פלפל חריף
1פלפל יבש
6 שיני שום
רבע כוס שמן
הכל ביחד בסלייסר
לקצוץ עדיין שהיה קוביות לא לרסק!!
בסיר שמן מחמת ואז שופכת את התערובת.
מעל
2 כפות פפריקה אדומה
1כף פפריקה גרוסה
1 כפית מלח
חצי חבילת כוסברה
מעל קצת שמן ופותחת את התבינים כולל התערובת..
שוטפת את הדגים היטב לאחר שהשרנו במים לימון ומלח לשעה .
1
להוציא את העור .
2
לסדר בסיר בתוך הרוטב .
3
לבשל 3 דק מכל צד
וסוגרת את הגז.. אם זה לא אמור להיות על הפלטה של שבת אז מבשלים מכל צד 6 דק ..
בתאבון💗.
0
4 חתיכות טונה קפואה של דלי דג..
2 גמבה אדומה
4 פלפל חריף
1פלפל יבש
6 שיני שום
רבע כוס שמן
הכל ביחד בסלייסר
לקצוץ עדיין שהיה קוביות לא לרסק!!
בסיר שמן מחמת ואז שופכת את התערובת.
מעל
2 כפות פפריקה אדומה
1כף פפריקה גרוסה
1 כפית מלח
חצי חבילת כוסברה
מעל קצת שמן ופותחת את התבינים כולל התערובת..
שוטפת את הדגים היטב לאחר שהשרנו במים לימון ומלח לשעה .
1
להוציא את העור .
2
לסדר בסיר בתוך הרוטב .
3
לבשל 3 דק מכל צד
וסוגרת את הגז.. אם זה לא אמור להיות על הפלטה של שבת אז מבשלים מכל צד 6 דק ..
בתאבון💗.