תיבול לפי הטעם: מלח דק, פלפל שחור טחון, כורכום, מעט פפריקה מתוקה, כמון, מעט אבקת מרק עוף (לא חובה).
אופן ההכנה
1
תחילה נשרה את הדגים במיץ לימון כ-20 דק' שלאחריהם נשטוף אותם היטב ונניח במסננת עד לבישול..
2
בסיר סוטאז' שמים שמן בנדיבות ואת כל שאר הירקות מבשלים הכל 2- 3 דקות עד להזהבה תוך כדי ערבוב, מוסיפים את התבלנים: חצי כפית פפריקה אדומה, כף אבקת מרק עוף, כפית כמון, רבע כפית כורכום, שליש כפית פלפל שחור, כפית מלח גס מושרה במים חמים עד להמסה..
3
מערבבים הכל על מנת שהתבלינים יפתחו בשמן..
4
מוסיפים כשתי כוסות מים רותחים (או קצת יותר מגובה הירקות) ומביאים לרתיחה..
5
לאחר מכן נוסיף את נתחי הדג ונשפוך עליהם בעזרת כף מעט מהרוטב מלמעלה שיקבל צבע, נפזר מעל את הכוסברה הקצוצה ונבשל על אש גבוהה כ-40 דקות (לא יותר כדי שלא יתייבש הדג), מדי פעם נחזור ונשפוך מעט רוטב מעל הדגים כדי שיקבלו צבע.
6
טועמים שזה רך ומבושל ואם כן,מכבים את הגז..
1
תחילה נשרה את הדגים במיץ לימון כ-20 דק' שלאחריהם נשטוף אותם היטב ונניח במסננת עד לבישול..
2
בסיר סוטאז' שמים שמן בנדיבות ואת כל שאר הירקות מבשלים הכל 2- 3 דקות עד להזהבה תוך כדי ערבוב, מוסיפים את התבלנים: חצי כפית פפריקה אדומה, כף אבקת מרק עוף, כפית כמון, רבע כפית כורכום, שליש כפית פלפל שחור, כפית מלח גס מושרה במים חמים עד להמסה..
3
מערבבים הכל על מנת שהתבלינים יפתחו בשמן..
4
מוסיפים כשתי כוסות מים רותחים (או קצת יותר מגובה הירקות) ומביאים לרתיחה..
5
לאחר מכן נוסיף את נתחי הדג ונשפוך עליהם בעזרת כף מעט מהרוטב מלמעלה שיקבל צבע, נפזר מעל את הכוסברה הקצוצה ונבשל על אש גבוהה כ-40 דקות (לא יותר כדי שלא יתייבש הדג), מדי פעם נחזור ונשפוך מעט רוטב מעל הדגים כדי שיקבלו צבע.