לןגן

דג טונה

מאת: ורד מוריוסף, פורסם: 18/09/2020 | 10:13
דג טונה

תקציר המתכון: דג טונה ששובר את ההגעה שהוא דג יבש מתכון טעים ברמותתתת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 4 חתיכות טונה קפואה של דלי דג.. 2 גמבה אדומה 4 פלפל חריף 1פלפל יבש 6 שיני שום רבע כוס שמן הכל ביחד בסלייסר לקצוץ עדיין שהיה קוביות לא לרסק!! בסיר שמן מחמת ואז שופכת את התערובת. מעל 2 כפות פפריקה אדומה 1כף פפריקה גרוסה 1 כפית מלח חצי חבילת כוסברה מעל קצת שמן ופותחת את התבינים כולל התערובת.. שוטפת את הדגים היטב לאחר שהשרנו במים לימון ומלח לשעה

  2. להוציא את העור

  3. לסדר בסיר בתוך הרוטב

  4. לבשל 3 דק מכל צד וסוגרת את הגז.. אם זה לא אמור להיות על הפלטה של שבת אז מבשלים מכל צד 6 דק .. בתאבון💗