ראשית את הדגים נשרה במלח ולימון חצי שעה ..נשטוף היטב ונחרוץ 3 פסים בדג ....
2
את החציל לפרוס עיגולים ...לרסס ספריי שמן במחבת פסים לטגן עד להזהבה קלה מכל צד ..אפשר במחבת רגילה למי שאין....
3
נניח את החצילים על סיר שמותאם לתנור ( או תבנית) ..נפזר עליהם מלח גס ..עליהם נניח את העגבניות הפלפלים והדגים ....
4
בקערה נפרדת נשים פפריקה..כורכום..תבלין צ'ילי גרוס שום..שמן מים וחלק מהכוסברה שקצצנו נערבב היטב.
5
נשפוך את התערובת לסיר דגים נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.
6
נכסה נכניס לתנור חום 200 מעלות ...20 דקות ...נסיר מכסה נוריד לחום 160 מעלות לעוד 20 דקות ...כעת נוסיף את החצי לימון סחוט ואת יתרת הכוסברה נשאיר בתנור לעוד 7 דקות וזה מוכן .
7
יצא מעדן !! באהבה אילנית בניזרי.
8
הערה : ניתן להוסיף ירקות שאתם אוהבים גמבה..תפוחי אדמה..גזר וכו .
1
ראשית את הדגים נשרה במלח ולימון חצי שעה ..נשטוף היטב ונחרוץ 3 פסים בדג ....
2
את החציל לפרוס עיגולים ...לרסס ספריי שמן במחבת פסים לטגן עד להזהבה קלה מכל צד ..אפשר במחבת רגילה למי שאין....
3
נניח את החצילים על סיר שמותאם לתנור ( או תבנית) ..נפזר עליהם מלח גס ..עליהם נניח את העגבניות הפלפלים והדגים ....
4
בקערה נפרדת נשים פפריקה..כורכום..תבלין צ'ילי גרוס שום..שמן מים וחלק מהכוסברה שקצצנו נערבב היטב.
5
נשפוך את התערובת לסיר דגים נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.
6
נכסה נכניס לתנור חום 200 מעלות ...20 דקות ...נסיר מכסה נוריד לחום 160 מעלות לעוד 20 דקות ...כעת נוסיף את החצי לימון סחוט ואת יתרת הכוסברה נשאיר בתנור לעוד 7 דקות וזה מוכן .
7
יצא מעדן !! באהבה אילנית בניזרי.
8
הערה : ניתן להוסיף ירקות שאתם אוהבים גמבה..תפוחי אדמה..גזר וכו .