אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 חתיכות של דג בורי
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 עגבניה חתוכה לפרוסות
  • 6 שיני שום קלופות
  • 2 פלפלים אדומים יבשים
  • 3 פלפלי שאטה חריפים
  • רבע צרור כוסברה קצוצה
  • כף מלאה פפריקה מתוקה טוניסאית בשמן
  • חצי כפית מלח
  • חצי כוס מים
  • 4 כפות שמן
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים מעט שמן בסיר, מטגנים את רצועות הגמבה , מוסיפים את פרוסות העגבניה וממשיכים לטגן, מוסיפים את שיני השום והפלפלים החריפים. מנמיכים את האש. מוסיפים רבע מכמות הכוסברה, חצי כף פפריקה, מערבבים ומוסיפים חצי כוס מים. מבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים והרוטב נעשה סמיך. בקערה נפרדת מערבבים את יתרת השמן, הפפריקה, המלח והכוסברה ומערבבים היטב. .


  • 2

    טובלים כל חתיכת דג בתערובת ומניחים בסיר. את יתרת התערובת שופכים מעל כל הדגים מפזרים עלי כוסברה ומבשלים עוד כ-20-30 דקות..


  • 3

    אוכלים עם חלה טריה..


1

מחממים מעט שמן בסיר, מטגנים את רצועות הגמבה , מוסיפים את פרוסות העגבניה וממשיכים לטגן, מוסיפים את שיני השום והפלפלים החריפים. מנמיכים את האש. מוסיפים רבע מכמות הכוסברה, חצי כף פפריקה, מערבבים ומוסיפים חצי כוס מים. מבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים והרוטב נעשה סמיך. בקערה נפרדת מערבבים את יתרת השמן, הפפריקה, המלח והכוסברה ומערבבים היטב. .


2

טובלים כל חתיכת דג בתערובת ומניחים בסיר. את יתרת התערובת שופכים מעל כל הדגים מפזרים עלי כוסברה ומבשלים עוד כ-20-30 דקות..


3

אוכלים עם חלה טריה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים