לןגן

דגים חריפים לשבת

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/12/2018 | 20:01
דגים חריפים לשבת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מעט שמן בסיר, מטגנים את רצועות הגמבה , מוסיפים את פרוסות העגבניה וממשיכים לטגן, מוסיפים את שיני השום והפלפלים החריפים. מנמיכים את האש. מוסיפים רבע מכמות הכוסברה, חצי כף פפריקה, מערבבים ומוסיפים חצי כוס מים. מבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים והרוטב נעשה סמיך. בקערה נפרדת מערבבים את יתרת השמן, הפפריקה, המלח והכוסברה ומערבבים היטב.

  2. טובלים כל חתיכת דג בתערובת ומניחים בסיר. את יתרת התערובת שופכים מעל כל הדגים מפזרים עלי כוסברה ומבשלים עוד כ-20-30 דקות.

  3. אוכלים עם חלה טריה.