אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

3,889
צפיות

דגים מרוקאים עם טונה לבנה

המתכון של
דגים מרוקאים עם טונה לבנה

עם טיפ לקבלת טונה עסיסית

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 פרוסות דג טונה לבנה
  • ראש שום
  • 3 פלפלים צ'ילי אדום או גמבה או פלפלים יבשים (אפשר גם וגם)
  • מעט לימון כבוש
  • צרור כוסברה
  • פפריקה. כורכום. פלפל שחור. מלח
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    להרתיח סיר עם מים ומעט כורכום. .


  • 2

    לטבול חתיכה של טונה ולהוציא..


  • 3

    בדרך זו אוטמים את הטונה והיא נשארת עסיסית..


  • 4

    בסיר אחר מסדרים שכבות: תחתית עם פלפלים ושום ולימון כבוש מעל את הדג ומעל את התבלינים ומלח, סיבוב נדיב של שמן וכוסברה קצוצה. מוסיפים מים עד לאמצע הסיר. .


  • 5

    אחרי רתיחה מנמיכים את האש. כשהרוטב מצטמצם הדג מוכן..


1

להרתיח סיר עם מים ומעט כורכום. .


2

לטבול חתיכה של טונה ולהוציא..


3

בדרך זו אוטמים את הטונה והיא נשארת עסיסית..


4

בסיר אחר מסדרים שכבות: תחתית עם פלפלים ושום ולימון כבוש מעל את הדג ומעל את התבלינים ומלח, סיבוב נדיב של שמן וכוסברה קצוצה. מוסיפים מים עד לאמצע הסיר. .


5

אחרי רתיחה מנמיכים את האש. כשהרוטב מצטמצם הדג מוכן..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים