3 פלפלים צ'ילי אדום או גמבה או פלפלים יבשים (אפשר גם וגם)
מעט לימון כבוש
צרור כוסברה
פפריקה. כורכום. פלפל שחור. מלח
שמן
אופן ההכנה
1
להרתיח סיר עם מים ומעט כורכום. .
2
לטבול חתיכה של טונה ולהוציא..
3
בדרך זו אוטמים את הטונה והיא נשארת עסיסית..
4
בסיר אחר מסדרים שכבות: תחתית עם פלפלים ושום ולימון כבוש מעל את הדג ומעל את התבלינים ומלח, סיבוב נדיב של שמן וכוסברה קצוצה. מוסיפים מים עד לאמצע הסיר. .
5
אחרי רתיחה מנמיכים את האש. כשהרוטב מצטמצם הדג מוכן..
1
להרתיח סיר עם מים ומעט כורכום. .
2
לטבול חתיכה של טונה ולהוציא..
3
בדרך זו אוטמים את הטונה והיא נשארת עסיסית..
4
בסיר אחר מסדרים שכבות: תחתית עם פלפלים ושום ולימון כבוש מעל את הדג ומעל את התבלינים ומלח, סיבוב נדיב של שמן וכוסברה קצוצה. מוסיפים מים עד לאמצע הסיר. .
5
אחרי רתיחה מנמיכים את האש. כשהרוטב מצטמצם הדג מוכן..