לןגן

דגים מרוקאים עם טונה לבנה

מאת: ליזה כהן, פורסם: 15/12/2018 | 12:37
דגים מרוקאים עם טונה לבנה

תקציר המתכון: עם טיפ לקבלת טונה עסיסית

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח סיר עם מים ומעט כורכום.

  2. לטבול חתיכה של טונה ולהוציא.

  3. בדרך זו אוטמים את הטונה והיא נשארת עסיסית.

  4. בסיר אחר מסדרים שכבות: תחתית עם פלפלים ושום ולימון כבוש מעל את הדג ומעל את התבלינים ומלח, סיבוב נדיב של שמן וכוסברה קצוצה. מוסיפים מים עד לאמצע הסיר.

  5. אחרי רתיחה מנמיכים את האש. כשהרוטב מצטמצם הדג מוכן.