עם סכין מחרטה חותכים את הדג עם הירק(אפשר בקוצץ מזון אבל לקצוץ גס ) מוסיפים את השום כתוש גרידת לימון ובצל מתבלים בכף כמון מלח פלפל שחור .
2
מעבדים טוב את העיסה ועושים קציצות ומטגנים קלות מכל צד.
3
ומעבירים לרוטב לעוד חצי שעה בישול.
4
להכנת הרוטב:.
5
לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את השום והפלפלים לעוד 3 דקות טיגון להוסיף את העגבניות תבלינים והמים נותנים חצי שעה בישול ומוסיפים את הקציצות שטיגנו ואת הכוסברה..
6
בהצלחה ובתאבון חופית אלמקייס.
7
המתכון באדיבות השף אוראל אליהו.
1
עם סכין מחרטה חותכים את הדג עם הירק(אפשר בקוצץ מזון אבל לקצוץ גס ) מוסיפים את השום כתוש גרידת לימון ובצל מתבלים בכף כמון מלח פלפל שחור .
2
מעבדים טוב את העיסה ועושים קציצות ומטגנים קלות מכל צד.
3
ומעבירים לרוטב לעוד חצי שעה בישול.
4
להכנת הרוטב:.
5
לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את השום והפלפלים לעוד 3 דקות טיגון להוסיף את העגבניות תבלינים והמים נותנים חצי שעה בישול ומוסיפים את הקציצות שטיגנו ואת הכוסברה..
6
בהצלחה ובתאבון חופית אלמקייס.
7
המתכון באדיבות השף אוראל אליהו.
אם אתם מאזור פרדס חנה חדרה זכרון יעקב אור עקיבא והסביבה
אשמח לבשל עבורכם את כל סוגי המאכלים הביתיים
כמו כן מגוון עוגות ומאפים
להזמנות:
חופית אלמקייס
050-8376278
"נגיעות של טעמים"