לןגן

קציצות דגים

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 21/11/2018 | 13:23
קציצות דגים

תקציר המתכון: אין טעים כזהההה😋😋😋

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. עם סכין מחרטה חותכים את הדג עם הירק(אפשר בקוצץ מזון אבל לקצוץ גס ) מוסיפים את השום כתוש גרידת לימון ובצל מתבלים בכף כמון מלח פלפל שחור

  2. מעבדים טוב את העיסה ועושים קציצות ומטגנים קלות מכל צד

  3. ומעבירים לרוטב לעוד חצי שעה בישול

  4. להכנת הרוטב:

  5. לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את השום והפלפלים לעוד 3 דקות טיגון להוסיף את העגבניות תבלינים והמים נותנים חצי שעה בישול ומוסיפים את הקציצות שטיגנו ואת הכוסברה.

  6. בהצלחה ובתאבון חופית אלמקייס

  7. המתכון באדיבות השף אוראל אליהו