לןגן

סלמון במרינדה מעלפת-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 08/03/2018 | 09:59
סלמון במרינדה מעלפת-דורית כהן

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את נתחי הסלמון.

  2. רצוי להוריד גם את העור.

  3. בסיר קטן על להבה נמוכה

  4. נבשל את מרכיבי המרינדה,

  5. עד שהסוכר ימס .

  6. לקרר מעט.

  7. לסדר את הסלמון בפיירקס,

  8. לשפוך עליו את המרינדה.

  9. לתת מנוחה במקרר לחצי שעה לספיגת הטעמים.

  10. להכניס לתנור על 200 מעלות בדיוק ל 20 דקות .

  11. ניתן לקשט עם גבעולי בצל ירוק ושומשום קלוי.

  12. בתאבון ובהצלחה 🌹