קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בסיר גדול לבשל את עצמות הדג יחד עם שלושה גזרים חתוכים ,עלי דפנה בצל ותבלינים.
לערבב בקערה רחבה את הקרפיון הטחון עם הקמח מצה , בצל מגורד, ביצים
מלח ופלפל שחור .
להכניס למקרר לפחות שעה לספיגת טעמים.
לאחר שעה לגלגל כדורים קטנים מהעיסה ולמעוך אותם קצת לקבלת קציצה.
לבשל את הקציצות במים הרותחים של הציר שהכנו
עד שהדג מוכן, בערך שעה.
מסדרים את הקציצות בפיירקס ומוזגים מעט מהציר עם הגזר החתוך.
מכניסים למקרר לפחות לשלוש שעות.
בהגשה ניתן להוסיף ל גפילטע פיש מעט חזרת.
בתאבון ובהצלחה