הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקונים בסופר מהקפואים שקית של חתיכות בקלה נקיים מעור ועצמות, מפשירים ושוטפים את החתיכות במים, מניחים בצד לייבוש..
בתוך קערה גדולה שמים את חתיכות הדג ומערבבים עם הביצים המלח והפלפל השחור. .
מכינים צלחת עם קמח. מחממים שמן במחבת..
מוציאים מן הקערה כל חתיכת דג מלפפים עם הקמח ומטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים..
מניחים על נייר סופג..
מגישים עם פלחי לימון, טעים ומושלם:).