לןגן

שניצל דג בקלה

מאת: לילך טייב, פורסם: 20/11/2016 | 16:47
שניצל דג בקלה

תקציר המתכון: בתוספת לימון, טעם מושלם!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קונים בסופר מהקפואים שקית של חתיכות בקלה נקיים מעור ועצמות, מפשירים ושוטפים את החתיכות במים, מניחים בצד לייבוש.

  2. בתוך קערה גדולה שמים את חתיכות הדג ומערבבים עם הביצים המלח והפלפל השחור.

  3. מכינים צלחת עם קמח. מחממים שמן במחבת.

  4. מוציאים מן הקערה כל חתיכת דג מלפפים עם הקמח ומטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים.

  5. מניחים על נייר סופג.

  6. מגישים עם פלחי לימון, טעים ומושלם:)