ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן בסיר של דגים עם מעט שמן - גמבה,פלפל חריף,עגבניה חתוכה ושום..
-
2
להוסיף את התבלינים ולערבב היטב, להוסיף מים ולערבב ולתת לרוטב להתבשל עם מכסה סגור על הגז כל פעם לערבב קצת שלא ישרף. .
-
3
להניח את הדג ולפזר מעליו את הרוטב וכוסברה קצוצה.
-
4
על אש בינונית נמוכה לרבע שעה..
1
לטגן בסיר של דגים עם מעט שמן - גמבה,פלפל חריף,עגבניה חתוכה ושום..
2
להוסיף את התבלינים ולערבב היטב, להוסיף מים ולערבב ולתת לרוטב להתבשל עם מכסה סגור על הגז כל פעם לערבב קצת שלא ישרף. .
3
להניח את הדג ולפזר מעליו את הרוטב וכוסברה קצוצה.
4
על אש בינונית נמוכה לרבע שעה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים