אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

2,628
צפיות

דג מרוקאי חריף וטעים אש!

המתכון של
דג מרוקאי חריף וטעים אש!

הדג הכי טעים עם חריפות מעודנת ברוטב אדום

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • דג מושט
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 עגבניה חתוכה לרבעים
  • 1 פלפל חריף ירוק
  • 2 שיני שום
  • כף רסק עגבניות
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית כורכום
  • כוס מים חמים
  • מעט מלח
  • כף מרק עוף
  • כוסברה
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן בסיר של דגים עם מעט שמן - גמבה,פלפל חריף,עגבניה חתוכה ושום..


  • 2

    להוסיף את התבלינים ולערבב היטב, להוסיף מים ולערבב ולתת לרוטב להתבשל עם מכסה סגור על הגז כל פעם לערבב קצת שלא ישרף. .


  • 3

    להניח את הדג ולפזר מעליו את הרוטב וכוסברה קצוצה.


  • 4

    על אש בינונית נמוכה לרבע שעה..


1

לטגן בסיר של דגים עם מעט שמן - גמבה,פלפל חריף,עגבניה חתוכה ושום..


2

להוסיף את התבלינים ולערבב היטב, להוסיף מים ולערבב ולתת לרוטב להתבשל עם מכסה סגור על הגז כל פעם לערבב קצת שלא ישרף. .


3

להניח את הדג ולפזר מעליו את הרוטב וכוסברה קצוצה.


4

על אש בינונית נמוכה לרבע שעה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים