לןגן

דג מרוקאי חריף וטעים אש!

מאת: נירית נפתלי, פורסם: 20/11/2016 | 11:26
דג מרוקאי חריף וטעים אש!

תקציר המתכון: הדג הכי טעים עם חריפות מעודנת ברוטב אדום

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בסיר של דגים עם מעט שמן - גמבה,פלפל חריף,עגבניה חתוכה ושום.

  2. להוסיף את התבלינים ולערבב היטב, להוסיף מים ולערבב ולתת לרוטב להתבשל עם מכסה סגור על הגז כל פעם לערבב קצת שלא ישרף.

  3. להניח את הדג ולפזר מעליו את הרוטב וכוסברה קצוצה

  4. על אש בינונית נמוכה לרבע שעה.