מתכונים לסופגניות אפויות
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
100 גר חמאה רכה חתוכה לקוביות
-
-
-
-
-
-
-
לחמם יחד במיקרו ולערבב לאיחוד
-
-
-
-
קצפת-שמנת מתוקה ו2 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערת המיקסר שמים את כל המרכיבים מלבד המלח.
-
2
לשים במהירות נמוכה כ5 דקות עד שמתקבל בצק אחיד מוסיפים את המלח ומגבירים את המהירות בשלב אחד ולשים עוד 5 דקות. .
-
3
מתפיחים בקערה עם ניילון נצמד עד להכפלת הנפח בערך כשעה.
-
4
קורצים עיגולים במשקל 70 גר אם רוצים למלות אז לרדד את העיגול לשים במרכז כפית גדושה בממרח שוקולד לקפל את הקצוות ולהדק לעיגול..
-
5
להניח בתבנית התנור על גבי נייר אפייה לכסות בניילון נצמד ולתת מנוחה של עוד כחצי שעה או עד להכפלת הנפח..
-
6
לחמם תנור ל175 ולאפות עד להזהבה..
-
7
לקשט לפי הדמיון ולהנות.
-
8
באהבה חופית אלמקייס.
1
בקערת המיקסר שמים את כל המרכיבים מלבד המלח.
2
לשים במהירות נמוכה כ5 דקות עד שמתקבל בצק אחיד מוסיפים את המלח ומגבירים את המהירות בשלב אחד ולשים עוד 5 דקות. .
3
מתפיחים בקערה עם ניילון נצמד עד להכפלת הנפח בערך כשעה.
4
קורצים עיגולים במשקל 70 גר אם רוצים למלות אז לרדד את העיגול לשים במרכז כפית גדושה בממרח שוקולד לקפל את הקצוות ולהדק לעיגול..
5
להניח בתבנית התנור על גבי נייר אפייה לכסות בניילון נצמד ולתת מנוחה של עוד כחצי שעה או עד להכפלת הנפח..
6
לחמם תנור ל175 ולאפות עד להזהבה..
7
לקשט לפי הדמיון ולהנות.
8
באהבה חופית אלמקייס.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים