אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים טעימים עם המחבת הכפולה

11,271
צפיות

כנאפה מדהימה ומרשימה

המתכון של
כנאפה מדהימה ומרשימה

כנאפה טעימה בטירוף של שרה עמר, קלי קלות להכנה במחבת הכפולה, מרשימה להגשה ומתחסלת במהירות

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 150 גר' חמאה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 חב' אטריות קדאיף קפואות (500 גר').
  • לתערובת הגבינות
  • 1 גביע גבינת ריקוטה פרסקה או ריקוטה רגילה (300 גר')
  • 1 גביע גבינת שמנת (200 גר')
  • חצי חב' צפתית מעודנת (100 גר')
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 שקית קטנה סוכר וניל
  • לסירופ המתוק
  • 1 כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל או כפית מי ורדים
  • לקישוט
  • 100 גר' פיסטוקים טחונים גס
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל בסיר קטן את מוצרי הסירופ (מים, סוכר ותמצית וניל).


  • 2

    להפשיר את אטריות הקדאיף. להמיס את החמאה עם אבקת הסוכר מס' שניות, לשפוך על האטריות ולערבב היטב..


  • 3

    בקערה לערבב היטב את כל הגבינות יחד, להוסיף אבקת סוכר וסוכר וניל..


  • 4

    להניח במחבת מחומם על אש גבוהה, ללא שמן, חצי מכמות האטריות. להדק היטב..


  • 5

    להניח על האטריות את תערובת הגבינות וליישר עם כף..


  • 6

    להניח על הגבינות את יתרת האטריות ולהדק. אחרי 5 דקות להפוך את הכנאפה לצד השני עם המחבת הכפולה או עם צלחת. לטגן 5 דקות נוספות..


  • 7

    להניח על מגש, לפזר פיסטוקים טחונים גס ולשפוך את הסירופ מעל..


  • 8

    בתיאבון ♥.


1

לבשל בסיר קטן את מוצרי הסירופ (מים, סוכר ותמצית וניל).


2

להפשיר את אטריות הקדאיף. להמיס את החמאה עם אבקת הסוכר מס' שניות, לשפוך על האטריות ולערבב היטב..


3

בקערה לערבב היטב את כל הגבינות יחד, להוסיף אבקת סוכר וסוכר וניל..


4

להניח במחבת מחומם על אש גבוהה, ללא שמן, חצי מכמות האטריות. להדק היטב..


5

להניח על האטריות את תערובת הגבינות וליישר עם כף..


6

להניח על הגבינות את יתרת האטריות ולהדק. אחרי 5 דקות להפוך את הכנאפה לצד השני עם המחבת הכפולה או עם צלחת. לטגן 5 דקות נוספות..


7

להניח על מגש, לפזר פיסטוקים טחונים גס ולשפוך את הסירופ מעל..


8

בתיאבון ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים