לןגן

כנאפה מדהימה ומרשימה

מאת: אורית לוי, פורסם: 05/09/2017 | 23:55
כנאפה מדהימה ומרשימה

תקציר המתכון: כנאפה טעימה בטירוף של שרה עמר, קלי קלות להכנה במחבת הכפולה, מרשימה להגשה ומתחסלת במהירות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתערובת הגבינות

לסירופ המתוק

לקישוט

אופן הכנה

  1. לבשל בסיר קטן את מוצרי הסירופ (מים, סוכר ותמצית וניל)

  2. להפשיר את אטריות הקדאיף. להמיס את החמאה עם אבקת הסוכר מס' שניות, לשפוך על האטריות ולערבב היטב.

  3. בקערה לערבב היטב את כל הגבינות יחד, להוסיף אבקת סוכר וסוכר וניל.

  4. להניח במחבת מחומם על אש גבוהה, ללא שמן, חצי מכמות האטריות. להדק היטב.

  5. להניח על האטריות את תערובת הגבינות וליישר עם כף.

  6. להניח על הגבינות את יתרת האטריות ולהדק. אחרי 5 דקות להפוך את הכנאפה לצד השני עם המחבת הכפולה או עם צלחת. לטגן 5 דקות נוספות.

  7. להניח על מגש, לפזר פיסטוקים טחונים גס ולשפוך את הסירופ מעל.

  8. בתיאבון ♥