מתכונים טעימים עם המחבת הכפולה
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
שמים את הקמח עם השמרים והמשפר אפיה וסוכר ומתחילים להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולאט לאט עם המים לשים את הבצק וכאשר הבצק מתאחד תוסיפו מלח ושמן ולהמשיך ללוש עשר דקות כמובן לשים מים תוך כדי שזה בלישה .
-
2
צריך להיות בצק דביק .
-
3
שמים להתפחה של שעה מחממים מחבת עושים צורה של פיתה ועם האצבעות לעשות גומות על הבצק מכסים את המחבת הפרנה מוכנה עד שרואים סימנים חומים בהצלחה .
-
4
ראו תמונות כדי להבין את התוצאה .
1
שמים את הקמח עם השמרים והמשפר אפיה וסוכר ומתחילים להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולאט לאט עם המים לשים את הבצק וכאשר הבצק מתאחד תוסיפו מלח ושמן ולהמשיך ללוש עשר דקות כמובן לשים מים תוך כדי שזה בלישה .
2
צריך להיות בצק דביק .
3
שמים להתפחה של שעה מחממים מחבת עושים צורה של פיתה ועם האצבעות לעשות גומות על הבצק מכסים את המחבת הפרנה מוכנה עד שרואים סימנים חומים בהצלחה .
4
ראו תמונות כדי להבין את התוצאה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים