- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקציצות
-
-
-
-
-
-
חצי קילו בשר אדום טחון או חזה עוף טחון
-
-
-
-
-
ביצה וקמח לציפוי (לא חובה)
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הקציצות: בסלייסר קוצצים את הפטרוזיליה, הבצל ושיני השום ומערבבים עם הבשר.
-
2
מוסיפים ביצה, חצי כוס פירורי לחם, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית בהרט.
-
3
מערבבים הכל היטב, מכינים קציצות ומטגנים (אפשר לטבול את הקציצות בביצה ובקמח, לא חובה).
-
4
מכינים את הירקות: חותכים לחתיכות את כל הירקות ומטגנים כ-15 דקות עד לריכוך.
-
5
מוסיפים חצי כוס צ'ילי מתוק/חריף וכוס רוטב טריאקי ומערבבים היטב.
-
6
לאחר טיגון הקציצות, מעבירים את הקציצות לסיר עם הירקות ומבשלים כ-15 דקות.
1
מכינים את הקציצות: בסלייסר קוצצים את הפטרוזיליה, הבצל ושיני השום ומערבבים עם הבשר.
2
מוסיפים ביצה, חצי כוס פירורי לחם, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית בהרט.
3
מערבבים הכל היטב, מכינים קציצות ומטגנים (אפשר לטבול את הקציצות בביצה ובקמח, לא חובה).
4
מכינים את הירקות: חותכים לחתיכות את כל הירקות ומטגנים כ-15 דקות עד לריכוך.
5
מוסיפים חצי כוס צ'ילי מתוק/חריף וכוס רוטב טריאקי ומערבבים היטב.
6
לאחר טיגון הקציצות, מעבירים את הקציצות לסיר עם הירקות ומבשלים כ-15 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים