אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,238
צפיות

קציצות בשר ברוטב טריאקי וצ'ילי

המתכון של
קציצות בשר ברוטב טריאקי וצ'ילי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקציצות
  • שמן לטיגון
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חבילה פטרוזיליה
  • 1 בצל גדול
  • 4 שיני שום
  • חצי קילו בשר אדום טחון או חזה עוף טחון
  • חצי כוס פירורי לחם
  • ביצה
  • כפית מלח
  • חצי כפית בהרט
  • ביצה וקמח לציפוי (לא חובה)
  • לירקות
  • 1 בצל
  • 1 גזר
  • 1 פלפל מכל צבע
  • פטריות
  • 4 שיני שום
  • חצי כוס צ'ילי מתוק/חריף
  • כוס רוטב טריאקי
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את הקציצות: בסלייסר קוצצים את הפטרוזיליה, הבצל ושיני השום ומערבבים עם הבשר.


  • 2

    מוסיפים ביצה, חצי כוס פירורי לחם, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית בהרט.


  • 3

    מערבבים הכל היטב, מכינים קציצות ומטגנים (אפשר לטבול את הקציצות בביצה ובקמח, לא חובה).


  • 4

    מכינים את הירקות: חותכים לחתיכות את כל הירקות ומטגנים כ-15 דקות עד לריכוך.


  • 5

    מוסיפים חצי כוס צ'ילי מתוק/חריף וכוס רוטב טריאקי ומערבבים היטב.


  • 6

    לאחר טיגון הקציצות, מעבירים את הקציצות לסיר עם הירקות ומבשלים כ-15 דקות.


1

מכינים את הקציצות: בסלייסר קוצצים את הפטרוזיליה, הבצל ושיני השום ומערבבים עם הבשר.


2

מוסיפים ביצה, חצי כוס פירורי לחם, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית בהרט.


3

מערבבים הכל היטב, מכינים קציצות ומטגנים (אפשר לטבול את הקציצות בביצה ובקמח, לא חובה).


4

מכינים את הירקות: חותכים לחתיכות את כל הירקות ומטגנים כ-15 דקות עד לריכוך.


5

מוסיפים חצי כוס צ'ילי מתוק/חריף וכוס רוטב טריאקי ומערבבים היטב.


6

לאחר טיגון הקציצות, מעבירים את הקציצות לסיר עם הירקות ומבשלים כ-15 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים