אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,368
צפיות

קציצות בשר ברוטב חריף

המתכון של
קציצות   בשר    ברוטב חריף

הקציצות עם בשר הודו אדום ושווארמה טעימות מאד נחטפות

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קציצות מעלפות טעימות נחטפות
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כף פלפלת חריפה
  • 4 גיבעול פיטרוזיליה (העלים) קצוצה
  • 1 בצל מגורר גס
  • 1 תפוח אדמה קלוף ומגורר דק
  • 1 ביצה גדולה
  • 600 גרם בשר הודו אדום מעורב עם שווארמה
  • 4 כפות פרורי לחם
  • 1/4 כוס שמיר קצוץ.
  • 1/4 כוס כוסברה קצוצה.
  • 1/4 כפית מלח לפי טעמו האישי
  • 10 שיני שום קצוץ
  • 1 כפית קימל
  • הרוטב אש
  • 3-4 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 9 שיני שום שלמות
  • 1 כפית כמון
  • 1/4 כוס שמן
  • הרוטב אש
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    שמים בקערה את כל המרכבים. את הירוקים קוצצים ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה..


  • 2

    משהים שעה לספיגת הטעמים..


  • 3

    צרים מהתערובת קציצות עגולות/ מאורכות. ומטגנים בשמן משני הצדדים..


  • 4

    בסיר יוצקים שמן . שמים את מרכבי הרוטב. ויוצקים 2 כוסות מים. בישול 1/4 -1/2 שעה ומפזרים 1/2 כפית כמון.


  • 5

    מניחים את הקציצות בסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 50 דקות. 5 דקות אחרונות מפזרים את 1/2 כפית כמון הנותרת על הקציצות טעים מאד.


  • 6

    הערה.


  • 7

    היה וחסר מים להוסיף בזמן הבישול.


1

שמים בקערה את כל המרכבים. את הירוקים קוצצים ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה..


2

משהים שעה לספיגת הטעמים..


3

צרים מהתערובת קציצות עגולות/ מאורכות. ומטגנים בשמן משני הצדדים..


4

בסיר יוצקים שמן . שמים את מרכבי הרוטב. ויוצקים 2 כוסות מים. בישול 1/4 -1/2 שעה ומפזרים 1/2 כפית כמון.


5

מניחים את הקציצות בסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 50 דקות. 5 דקות אחרונות מפזרים את 1/2 כפית כמון הנותרת על הקציצות טעים מאד.


6

הערה.


7

היה וחסר מים להוסיף בזמן הבישול.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים