לןגן

קציצות בשר ברוטב חריף

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 11/08/2016 | 11:21
קציצות   בשר    ברוטב חריף

תקציר המתכון: הקציצות עם בשר הודו אדום ושווארמה טעימות מאד נחטפות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

קציצות מעלפות טעימות נחטפות

הרוטב אש

הרוטב אש

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את כל המרכבים. את הירוקים קוצצים ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה.

  2. משהים שעה לספיגת הטעמים.

  3. צרים מהתערובת קציצות עגולות/ מאורכות. ומטגנים בשמן משני הצדדים.

  4. בסיר יוצקים שמן . שמים את מרכבי הרוטב. ויוצקים 2 כוסות מים. בישול 1/4 -1/2 שעה ומפזרים 1/2 כפית כמון

  5. מניחים את הקציצות בסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 50 דקות. 5 דקות אחרונות מפזרים את 1/2 כפית כמון הנותרת על הקציצות טעים מאד

  6. הערה

  7. היה וחסר מים להוסיף בזמן הבישול