תקציר המתכון: הקציצות עם בשר הודו אדום ושווארמה טעימות מאד נחטפות
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
שמים בקערה את כל המרכבים. את הירוקים קוצצים ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה.
משהים שעה לספיגת הטעמים.
צרים מהתערובת קציצות עגולות/ מאורכות. ומטגנים בשמן משני הצדדים.
בסיר יוצקים שמן . שמים את מרכבי הרוטב. ויוצקים 2 כוסות מים. בישול 1/4 -1/2 שעה ומפזרים 1/2 כפית כמון
מניחים את הקציצות בסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 50 דקות. 5 דקות אחרונות מפזרים את 1/2 כפית כמון הנותרת על הקציצות טעים מאד
הערה
היה וחסר מים להוסיף בזמן הבישול