הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
קציצות קטנטנות כמעט בגודל של החומוס. ריפוי בעיסוק....
מתחילים עם הקציצות. בסלייסר קוצצים את הבצל , הקישוא והפטרוזיליה. מוסיפין לבשר הטחון. מתבלים במלח, פלפל ותבלין קציצות . מערבבים היטב את הבשר ויוצרים קציצות קטנות כמו בתמונות המצורפות.נותנים לנוח מעט במקרר. .
בסיר סוטאז' מטגנים את הבצלים , מתבלים בתבלינים חוץ ממלח. מסננים את החומוס ומוסיפים לסיר . מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה , מבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך מוחלט של החומוס כשעה וחצי. אם יש צורך מוסיפים מעט מים..
מתבלים במלח ומוסיפים את הקציצות . .
מבשלים עד שהקציצות מוכנות על להבה נמוכה. מנערים בעדינות את הסיר כדי שהקציצות יכוסו במעט רוטב. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .